Kalite Anlayışımız
Kalite ve hijyen kriterleri, Pınar Su ve İçecek’in üretim stratejisinin temelini oluşturuyor. İş süreçlerinde sürdürülebilir ve sorumlu üretim yaklaşımını benimseyen Pınar Su ve İçecek, doğal kaynakların korunması ve verimli kaynak kullanımı konusunda hassasiyetle çalışıyor. Şirket, sorumlu üretici anlayışıyla, çevreye ve doğaya saygılı üretim yaparak, atıkların kaynağında azaltılması ve üretimde oluşan atıkların etkin biçimde geri dönüşüm sistemlerine dahil edilmesi konusunda son derece titiz davranıyor. Pınar Su ve İçecek, uluslararası standartlara uygun olarak geliştirilmiş tesislerinde, suyun kaynağındaki doğal yapısını bozmadan hijyenik koşullarda üretim yapıyor. Pınar Su ve İçecek, ayrıca tüm içeceklerini uluslararası düzeyde kabul gören, vegan-vejetaryen ürün ve hizmetleri etiketlemekte kullanılan V-Label sertifikalı olarak üretiyor.
Uluslararası Sağlık ve Gıda Güvenliği Uygunluk Belgesi’ni (NSF) almaya hak kazanan ilk Türk ambalajlı su markası olan Pınar Su ve İçecek, kaliteli üretim, tüketici memnuniyetini yükseltme ve sürdürülebilir büyüme odaklı iş anlayışıyla günden güne daha da büyüyor.